Cavapoovalper leveringsklar fra 23.januar 2014

Cavapoo er en mindre enn cockapoo og er lette å ha med seg overalt. Cavapoo er lavrøyt på samme måte som cockapoo.

Molly

molly er 1. genrasjons cockapoo.

Hvem driver kennelen?

Jeg heter Monica Kelly Sundt , og bor landligt til midt i Setesdal på et lite småbruk. Her bor jeg sammen med min mann og  våre 2 barn. Av dyr har vi katt, hest og sau itillegg til alle våre hunder som vi er så glad i. Jeg jobber med hunder på fulltid, da jeg er hundefrisør og driver et lite hundepensjonat her på gården.

Jeg er oppvokst med hunder og gikk på mitt første dressurkurs for hund som 12 åring, siden dengang har jeg vært aktiv i hundemiljøet og gått forskjellige kurser. Har også tatt oppdretterskolen i NKK, og har drevet med oppdrett av am.cocker spaniels siden 2002.

I 2009 begynnte jeg å studere cockapoo og var i kontakt med en rekke cockapoo klubber i forskjellige land, og tilegnet meg all kunskap jeg kunne komme over. Det resulterte i at jeg i 2010 startet et cockapoo oppdrett, som er flotte selskaps og familiehunder, og er så og si røytefri. Har fått veldig gode tilbakemeldinger fra valpekjøpere av mitt oppdrett.

Jeg stiftet også cockapoo klubben, da jeg så et økende behov fra folk som kjøpte cockapoo utenlands og ikke fikk noen form for oppfølging med sine cockapoos. Ønsket å dele med meg og vidreformiddle den kunnskapen jeg har tilegnet meg med andre cockapoo entusiaster.

Og for å legge tilrette for seriøs avl av cockapoo.

Min hundefilosofi er å gi respekt for å få respekt, tror på en mild hand og ikke straffemetoden for hunden. Posetiv belønning gir glade hunder.

 

 • De hunder som brukes i avl.
  Alle mine hunder som brukes i avl, blir hvert år tatt med til vetrinær for grundige helseundersøkelse. De får også vaksine årlig og hundene får ormkurer 3-4 ganger årlig.
  Legger stor vekt på at hundene som brukes i avl har godt gemytt og er barnevennlige. De skal være trygge og tillitsfulle mot folk.
  Hundene holdes i godt hold, de får jevnlig pelsstell og god mosjon, som er viktig slik at de er i god form og har enkle fødsler.

  Alle mine hunder er selskapshunder og bor inne sammens med oss.
  .....................................
  Hunder som oppdrettes på kennelen er cockapoo og cavapoo, med hensikt å få fram gode familiehunder med en røytefri pels.

 • Hvordan valpene vokser opp
  Alle valper som fødes på kennelen, fødes inne i vårt hus. Slik at de vennes til lukter og lyder som er i et hjem. De blir godt sosialisert fra de fødes til de drar til sine nye hjem.
  Fra de er 4-5 uker begynner dotreningen, da får de mat 4 ganger daglig ute ( Valper vil gjøre i fra seg med det samme de har spist). Det blir mye bæring av valper inn og ut, men litt trim skader ingen. Dette er for å gjøre de fortere husreine. Og at de får utforske naturen i all slags vær. Valpene blir mentalt sterke av å få nye posetive utfordringer hver dag. Da det er mellom 5-12 uker de setter grunnlaget for hvordan de takler ting senere i livet.
  Valpene blir også vennet med pelsstell.
  Alle valper leveres med helseattest, ferdig vaksinerte og ormbehandlet.
  De leveres med valpepakke og er nybadet og klippt før levering.

 • Valpekjøpere
  Som valpekjøper får du god informasjon om hvordan valpen skal håndteres og stelles.
  Oppfølging fås også i etterkant du har kjøpt valp.
  Alle valpekjøpere får med seg et informasjonshefte, der det står det viktigste en trenger å vite om valpen.
  Som valpekjøper er en alltid velkommen til å ta kontakt med oppdretter for råd og veiledning med sin nye valp.

  Oppdretter er behjelpelig med pelsstell.

  Alle valper får med seg en startpakke som inneholder:
  Halsband + koppel
  God hundebørste
  Teppe med mors lukt på
  Valpefor
  Info.hefte om valpehold
  Kjøpekontrakt
  Alle valper er vetrinær undersøkt og får med seg helseattest, de er vaksinerte, id-merket og ferdig ormbehandlet ved levering. Valpene er også nybadet og klippt.

  Skulle det bli slik at du ikke kan ha din cockapoo lengre av ulike omstendigheter så er den alltid velkommen tilbake til oppdretter.

Vil du kjøpe en cockapoovalp?

Vil du kjøpe en cockapoo valp, send meg en mail der du skriver litt om deg selv og din erfaring med hund. Send gjerne med telefonnummer og jeg kan ringe deg for en hyggelig hundeprat. Det er også lov å komme på besøk å hilse på valpemoren. Hvis en vil kan en sette seg opp på venteliste. Å stå på venteliste vil sikre deg en valp fortere. Man blir da kontaktet når tispen er drektig. Når valpene er født forhånds betaler man en liten del av kjøpesummen for valpen. På den måten vet jeg at valpekjøper er seriøs. Har du fårhåndsbestillt en valp i fra meg, vil du hele tiden bli oppdatert om hvordan det står til med hundemoren fra parring, drektighet, fødsel og valpenes oppvekst med bilder, helt til den dagen valpene er leveringsklare.

Ta kontakt på kontaktsiden eller send mail til meg. Du kan også ringe for mer info.

Mvh

Monica kelly Sundt   

Kellys@live.no           Nettside:    www.kellyskennel.no 

tlf. 98833364